Anak Menangis Selepas Waktu Maghrib Tak Berhenti , Pergi Berubat Rupanya Ada Sesuatu Yang Mengganggu


Dari fb Pusat Perubatan Islam Mujahiddin

Datang sepasang suami Isteri pagi tadi dtg untuk bawa rawatan Anak kecil beliau..Jalan beliau berusia 7bulan.Sejak balik dari Pahang ikut Jalan Muadzam Anak beliau Menangis di dalam kereta.Sebelum Anak beliau Menangis c Isteri ternampak Seorang perempuan melintas Jalan mendukung Seorang Anak kecil..

Kejadian berlaku dalam pukul 11mlm .Selepas melihat perempuan itu melintas Tiba2 Anak kecil beliau Menangis dgn kuat.Setelah di pujuk Anak beliau berhenti Menangis.Sampai je rumah Tiba2 badan Anak kecil beliau panas,kepala badan panas, manakala kaki tangan amat sejuk.Tiba2 Anak beliau Menangis balik,Kali ini lagi teruk ,mata sampai melihat atas setiap Kali Menangis.Tidur pula kerap tersentak2..

Seolah di ganggu untuk beliau tidur. Kejadian ini berlarutan selama seminggu lebih.Masuk waktu Maghrib kepala badan panas,kaki tangan sejuk.Asyik nak berkepit tidak blh kena Tinggal.Asyik berada di dalam ketakutan.

Bila siang pagi baby OK nampak sihat.Puas ayah pergi hospital amik darah , semuanya normal Dan OK.Pergi juga buat rawatan Islam,tetapi hanya buat rawatan untuk baby sahaja.

Bila Kedua pasangan ini dtg untuk buat rawatan.Mereka Minta tolong rawatan Anak beliau,Anak beliau dah seminggu lebih asyik Menangis Dan demam ,yg pelik hanya lepas waktu Maghrib ke atas hingga lah ke Subuh..

Bila dtg buat rawatan sy terus Rawat Ibu pada baby itu.. Setelah di ruqyah Ternyata ada jin yg menumpang di dalam Tubuh c Ibu baby itu..

Saya bertanya -

Saya :Dari Mana Kamu??

Pesakit:Hahahahahaha hahhaha hanya ketawa sahaja..

Saya : Lepaskan dia,kenapa ko ganggu dia Dan Anak beliau??

Pesakit : Aku Suka dia,aku ikut dia dari malam seminggu lepas,dia nampak Aku melintas.Anak aku inginkan teman bermain.Sebab itu Anak aku Dan aku ganggu Anak Kamu..Sebab itu lah Anak Kamu Menangis setiap malam hingga Subuh..

Saya : Sudah la lepaskan dia??Dia x Salah??

Pesakit : Aku peduli APA?Aku Suka dia,aku Suka Anak dia.Jgn ganggu aku,jgn pisahkan aku Dgn dia faham tak??
Saya : Aku hantar Kamu balik tempat asal Kamu!!

Pesakit : Aku x nak..Aku dah mula sayangkan dia Dan Anak dia..Hahahaha Sambil ketawa ..

Tanpa buang masa sy Sambung ruqyah kembali Syukur Alhamdulillah izin Allah Jin tersebut dapat di keluarkan..Selepas tu sy rawat Anak beliau pula.. Syukur Alhamdulillah izin Allah semuanya di permudahkan Allah..

Pesan sy di luar,jika anda ada Anak kecil, janganlah anda lalu Jalan yg kurang banyak kereta terutama waktu malam..Jika ada Anak kecil Sebaiknya rancang Perjalanan di siang Hari..Bukan apa kesian Bila dah terkena.Tambah lagi jika ank kecil yg kena,jika lambat di ubati Anak kecil anda blh terkena Sawan.Jika berlaku begini pada Anak anda,jika pergi rawatan Islam jgn lah Rawat hanya baby sahaja.Kebanyakan gangguan itu banyak datang berpunca dari Ibu Dan ayah baby tersebut..Kita yg x sedar ..

Jika balik lewat malam @pergi Mana2 balik je rumah amalkan:

Beri Salam depan pintu rumah Assalamualaikum kemudian baca surah Al ikhlas 3x ..
inshaaAllah izin Allah rumah anda akan di lindungi dari Gangguan Makhluk halus.Sebaiknya rumah Kita Perbanyakkan mengaji AL Quran,

Azankan dalam rumah Sekurangnya sekali setiap hari.Banyakkan Solat jemaah dalam rumah.. inshaaAllah rumah anda akan sentiasa di lindungi Dan di Rahmati Allah..

Moga di jauhkan perkara di atas berlaku pada diri kita Dan family kita..
Aamiin Ya Allah

#SilakanShare
#AgarJadikanPengajaran

Post a comment

0 Comments